Moi drodzy szukam najlepszego w okolicy kogoś, kto wyszkoli mi mojego yorka. Nie jest mi w ogóle posłuszny. Mało z nim czasu spędzam na świeżym powietrzu oraz nie karmie go, niewiadomo jakimi produktami. Właściwie chciałbym dojść do sensownego wniosku, ale to się wszystko okaże. Co zrobić?
Właśnie pewnie tego Twojemu yorkowi brakuję. Nie ma się czym przejmować, wszystko może się sensownie poukładać. To kwestia czasu, jak się wszystko unormuję. Trzeba po prostu więcej czasu z nim spędzać, bawić się, biegać. Strasznie przywiązuję się do każdego właściciela, więc nie będzie problemu jak pies york się oswoi i stanie się posłusznym. Pozdrawiam!
Zapraszam do wysyłania zdjęć własnych psów rasy yorkshire terrier. Zdjęcie musi być dobrej jakości. Administracja nie odpowiada za nadesłane materiały. Publikuję tylko fajne fotki.
Kontakt: zwierzak4you@gmail.com
Szkolenie yorka
Home › Forums › Dyskusja o psach › Szkolenie yorka
Najnowsze wpisy
Kategorie
Pokaż Yorka
Zapraszam do wysyłania zdjęć własnych psów rasy yorkshire terrier. Zdjęcie musi być dobrej jakości. Administracja nie odpowiada za nadesłane materiały. Publikuję tylko fajne fotki. Kontakt: zwierzak4you@gmail.com
Strony
Forum dyskusyjne